fredag 10 augusti 2012

Wakeboard för tjejer

Är du tjej och funderar på att köpa en wakeboard? Men wakeboard är ju tyvärr en mans dominerande sport och där av så finns det tyvärr inte så många snygga wakeboards med en kvinnligare design. För vist är det kul att kunna ha en wakeboard som passar en mer som person.

Det kända wakeboards märket Liquid Force har en massa bra wakeboards och de har nu en riktigt snygg wakeboard för tjejer. Den heter Liquid Force Luna Grind + Womens Transit Combo W, en riktig favorit. Den går i färger lila och vit på ena sidan och en mörkare sida med lila, svart och röd (lite mer som en solnedgång). Och som vanligt när det gäller wakeboards från Liquid Force så är det en wakeboard av högkvalitet med sköna tekniska detaljer. Bara för att den har en kvinnlig design så har de inte dragit mer på standarden. Vilket känns utmärkt! Bara för att man är kvinna och vill ha en kvinnlig wakeboard så ska man ju inte så sänka standarden. Och det verkar verkligen som att Liquid Force har fattat det att kvinnor sätter lika höga krav på sin wakeboards som män.

Så tjejer köp Liquid Force Luna Grind + Womens Transit Combo W och känn er kvinnliga även på wakeboarden. Och gör trix som får killarna att tappa hakan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar